JANUARI SALE. TOT 70% KORTING! SHOP NU >
Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Oranje sieraden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zinzi supportert Oranje

Tijdens het W.K. steunt Zinzi de Oranje vrouwen. Zinzi heeft als Nederlands sieraden- en horlogemerk Oranje in het bloed. En natuurlijk steunen onze ambassadrices de Nederlandse sporters. Met deze zilveren sieraden in oranje en deze horloges met oranje horlogebandjes laat je zien wie jij steunt. Of je nu voetbalt, hockeyt, handbalt etc iedereen steunt Oranje.

Juich mee met Zinzi en Oranje

Gaan de Oranje vrouwen geschiedenis schrijven? En waar ga jij ze toejuichen? Je hoeft in ieder geval niet na te denken over de Oranje accessoires die je draagt tijdens de wedstrijden, want daar heeft Zinzi al het antwoord op gevonden. Deze prachtige sieraden met oranje touch. Van horloges met oranje band tot aan zilveren armbanden met oranje stenen, jij gaat stijlvol de W.K. wedstrijden in.

Samen met de Zinzi ambassadrices juichen voor Oranje

De Zinzi ambassadrices houden van sport. En natuurlijk gaan we met elkaar Oranje aanmoedigen en hopen we dat ze met de W.K. titel naar huis komen. En door alle fans worden ze toegejuicht met de mooiste armbanden, horloges, oorbellen en nog veel meer. Nu speciaal voor het W.K. Zinzi sieraden en horloges met oranje invloeden. Juich jij mee met Zinzi en Oranje?

Jouw favoriete sieraden voor het W.K. bestel je bij Zinzi

  • Juich voor Oranje. En draag Oranje. Natuurlijk met Zinzi
  • De speciale collectie in oranje voor jou
  • Bestel je voor 23.59 uur, bezorgen we de volgende dag
  • Betalen doe je makkelijk en veilig met iDEAL of je creditcard
Back to top