Gouden ringen

46-49van49producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

46-49van49producten

per pagina

De gouden ringen van Zinzi zijn met vakmanschap ontworpen en bieden een scala aan stijlen, van tijdloze klassiekers tot moderne statement ringen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele gouden ringen zonder steen, trendy gouden aanschuifringen of juist een schitterende gouden ring met steen, in onze Zinzi collectie vind je de perfecte gouden ring om jouw persoonlijke stijl te weerspiegelen. Laat je verleiden door de stijlvolle designs en omring jezelf met een gouden ring van Zinzi. Op welke 14 karaat gouden ring laat jij je oog vallen?

Een ring van 14 karaat goud bij Zinzi

Zinzi biedt een uitgebreide selectie prachtige gouden ringen van 14 karaat. Niet alleen zijn deze ringen schitterend om te zien, maar ze vormen ook een solide investering. Onze 14 karaat gouden ringen zijn ontworpen om lang mee te gaan; we streven ernaar sieraden te leveren die generaties lang gekoesterd kunnen worden. Daarom maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Al onze gouden sieraden worden vervaardigd van gerecycled 14 karaat goud, aangezien goud herhaaldelijk gerecycled kan worden zonder waarde of kwaliteit te verliezen. Met een gouden ring van Zinzi kies je voor een duurzaam sieraad dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven, wat het extra speciaal maakt. Bovendien is een gouden ring de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een sieraad dat zijn kleur behoudt. In tegenstelling tot andere ringen verkleurt een ring van 14 karaat goud niet. Als je op zoek bent naar een sieraad dat lang meegaat en dagelijks gedragen kan worden, is een ring van 14 karaat goud zeker een goede optie. Het biedt duurzaamheid, hoogwaardige kwaliteit en een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt. In onze speciale goudcollectie vind je naast gouden ringen ook nog een scala aan andere gouden sieraden. Je kunt bijvoorbeeld een 14 karaat gouden ring combineren met een gouden armband, gouden oorbellen of gouden ketting om een stijlvol geheel te creëren. Bij Zinzi vind je ook een divers assortiment aan andere ringen, zoals zilveren ringen, bicolor ringen en gold plated ringen. Ontdek jouw favoriete edelmetaal in onze webshop.

Gouden ring dames van 14 karaat goud

Ben je op zoek naar een schitterende gouden ring van 14 karaat goud? In onze collectie vind je prachtige gouden ringen in diverse stijlen, vakkundig vervaardigd met aandacht voor hoogwaardige kwaliteit. Of je nu zoekt naar een verlovingsring, een trouwring, of gewoon een prachtig sieraad om jezelf te verwennen, onze collectie biedt voor elk wat wils. Van klassieke gouden ringen met stenen, zoals gouden diamanten ringen en gouden ringen met zirkonia, tot aan gouden ringen zonder stenen. Bij Zinzi vind je een uitgebreide selectie om aan jouw wensen te voldoen, of je nu op zoek bent naar een subtiele gouden ring of juist een opvallende gouden damesring.Gouden ringen kunnen prachtig op zichzelf gedragen worden, maar ze zijn ook stijlvol te combineren met andere ringen. Als je de voorkeur geeft aan het dragen van meerdere ringen, overweeg dan onze gouden aanschuifringen. Deze minimalistische gouden ringen zijn perfect om jouw ringparty compleet te maken. Je kunt ook zelf je favoriete combinaties samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een brede gouden damesring, zoals een gouden schakelring, en combineer deze met een subtiele ring ernaast. Of ga voor een gouden ring met een gekleurde steen, zoals een groene of paarse steen, afhankelijk van jouw voorkeur.Ontdek alle gouden damesringen en vind de perfecte gouden ring van 14 karaat goud die bij jou past.

Gouden ring kopen voor een speciale gelegenheid

Een dames ring van 14 karaat goud is niet zomaar een ring; het is een symbool van een speciaal moment. Daarom wordt de 14 karaat gouden ring vaak gekozen als cadeau om deze bijzondere momenten te vieren. Een ring van 14 karaat goud heeft een onschatbare waarde en zal altijd gekoesterd worden. Geef een uniek cadeau en kies voor een 14 karaat gouden ring van Zinzi. Ga voor een tijdloos ontwerp, zoals een gouden ring met steentjes, of kies voor een betekenisvolle gouden ring met hart. Wil je een compleet setje cadeau doen? Combineer de gouden ring dan met gouden oorknopjes of gouden creolen. Of overweeg een schitterende bijpassende gouden armband of gouden ketting. Een cadeau vol luxe waar elke vrouw blij van wordt.

Misschien ben je op zoek naar een gouden ring voor een speciale gelegenheid zoals een verloving? Ook dan biedt Zinzi prachtige 14 karaat gouden verlovingsringen voor dames. In onze collectie vind je een uitgebreide selectie van de mooiste gouden ringen van 14 karaat voor dames. En weet dat jouw bestelling wordt geleverd in een luxe Zinzi verpakking, wat het cadeau nog specialer maakt om te geven én te ontvangen. Verken onze collectie en vind de perfecte ring van 14 karaat goud voor die speciale gelegenheid.

Shop de perfecte gouden ring online bij Zinzi

Maak een statement van elegantie en verfijning met een 14 karaat gouden ring van Zinzi. In onze webshop bestel je jouw favoriete 14 karaat gouden ringen 100% veilig, snel en makkelijk online. Bij Zinzi hechten we veel waarde aan een goede service, daarom bieden wij gratis verzending en een snelle verzending van jouw bestelling. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om te ruilen en retourneren en 60 dagen bedenktijd over je aankoop. Is de ringmaat niet goed of de ring niet naar wens, dan kun je het zonder zorgen ruilen of retourneren. Zeker zijn van je ringmaat? Maak dan gebruik van onze ringen maattabel. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe gouden ring perfect past. Of bezoek één van onze Zinzi verkooppunten en vind daar de perfecte gouden ring van Zinzi.

14k gouden ring online bestellen

  • Ruime keuze uit moderne 14 karaat gouden ringen
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig ruilen of retourneren

   

Back to top