Zilveren ringen

70-93van273producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

70-93van273producten

per pagina

Met een zilveren ring om je vinger, straal je pure elegantie en tijdloze schoonheid uit. Dat de ring in zilver zo populair is begrijpen wij maar al te goed. Ook wij zijn liefhebber van zilveren ringen. In onze collectie vind je een ruime selectie aan prachtige zilveren dames ringen in allerlei soorten, maten en stijlen. Van brede zilveren ringen tot aan smalle aanschuifringen en van grote zilveren ringen tot subtiele pinkringen. Voor iedere stijl is er wel een bijpassende zilveren ring. Ontdek onze uitgebreide collectie en vind jouw persoonlijke favoriet!

Zilveren ringen vervaardigd van sterling zilver

Onze zilveren ringen zijn gemaakt sterling zilver. Zilver is een hoogwaardig en duurzaam materiaal wat veel voordelen biedt. Allereerst straalt sterling zilver een tijdloze schoonheid uit. De helderheid en glans van het zilver maken onze ringen tot elegante en stijlvolle accessoires die bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden. Ook is sterling zilver nikkelvrij, wat betekent dat het zelden allergische reacties veroorzaakt. Dit maakt onze ringen ideaal voor mensen met gevoelige huidtypes. Je kunt met een gerust hart onze ringen dragen, wetende dat ze comfortabel en van hoge kwaliteit zijn. Een ander voordeel van sterling zilveren ringen is hun duurzaamheid. Dit stevige materiaal is bestand tegen dagelijks gebruik en gaat lang mee. Om je zilveren ring in optimale staat te houden, raden we aan om deze af te doen voor het douchen, zwemmen of sporten, omdat water en zweet de kleur van de ring kunnen beïnvloeden. Met de juiste zorg en sieraad onderhoud kunnen onze Zinzi ringen jarenlang met veel plezier gedragen worden. Naast zilveren ringen, vind je in onze collectie ook gouden ringen van 14 karaat en gold plated ringen. Shop jouw ring in jouw favoriete edelmetaal bij Zinzi!

Zilveren ring dames in elke stijl

Zilveren ringen vind je bij Zinzi in allerlei soorten. Zo vind je in onze collectie trendy statement ringen voor dames, maar ook klassieke zilveren ringen met steen. Of kies je juist voor een zilveren ring zonder steen? Of misschien wel allebei. De keuze is helemaal aan jou. Voor de liefhebber van een zilveren dames ring met een stoere uitstraling, zijn onze schakelringen de perfecte keuze. Deze brede ringen zijn net wat stoerder dan een klassieke ring. Of laat je verleiden door kleur en kies voor een ring met groene steen in het zilver of een ring met blauwe steen. Net even anders dan de ringen die je al hebt. Maar ook zwarte ringen vind je in onze collectie, welke makkelijk te combineren zijn met andere kleuren en ringen. Bij Zinzi houden we van mixen en matchen en het kan ons niet te gek. Combineer gerust jouw zilveren ring met een bicolor ring. Zo creëer je een trendy ringparty, waarbij je meerdere ringen draagt. Ook onze zilveren aanschuifringen zijn perfect om meerdere ringen te combineren, deze dunne zilveren ringen stapel je op elkaar. Bekijk ook eens onze cross-over ringen van zilver, met dit unieke design maak je jouw ringparty nog mooier. Met zoveel keuze begrijpen we dat het lastig is om te kiezen. Bekijk dan eens onze top 10 ringen of ontdek onze speciale collecties, zoals de Mart Visser collectie. Ontdek de collectie en vind jouw nieuwe zilveren ring.

Zilveren ring, het perfecte dames cadeau

Een zilveren ring is een perfect cadeau-idee voor haar. Er is niets zo persoonlijk en waardevol als het geven van een prachtige zilveren ring. Bijvoorbeeld, kies voor een schitterende zilveren ring met zirkonia voor een vleugje elegantie, vier de liefde met een hartjes ring of ga voor tijdloze elegantie met een zilveren infinity ring . Als je op zoek bent naar iets nog specialers, zoals een zilveren verlovingsringen, ben je bij ons ook aan het juiste adres. We bieden een prachtige collectie zilveren verlovingsringen aan. Maak jouw cadeau compleet door een zilveren ring te combineren met een bijpassende zilveren armband of zilveren ketting. Of kies voor stijlvolle zilveren oorbellen, die perfect passen bij de zilveren ring. Bij Zinzi heb je een ruime keuze uit zilveren sieraden. Ontdek het perfecte zilveren ring cadeau in onze collectie!

Zilveren ring kopen bij Zinzi

Je oog laten vallen op een zilveren ring van Zinzi? Wacht niet langer en bestel vandaag jouw favoriete dames ring van echt zilver in onze webshop. Bestellen bij Zinzi is eenvoudig, veilig en snel. Je hebt de keuze uit diverse betaalmethodes en daarnaast verzenden wij jouw bestelling gratis. Wij zorgen dat jouw nieuwe zilveren ring(en) zo snel mogelijk worden bezorgd. Daarnaast kun je bij Zinzi altijd binnen 60 dagen jouw bestelling retourneren of ruilen. Bij Zinzi koop je de mooiste zilveren ring met de beste service. Jouw zilveren ring wordt geleverd in een chique Zinzi cadeauverpakking. Leuk om te geven, maar ook heel leuk om te ontvangen. Twijfel tijdens het shoppen over je ringmaat? Gebruik dan ons ringen maattabel of ga langs bij één van onze Zinzi dealers.

Zilveren ring online bestellen

  • Ruime aanbod moderne zilveren ringen dames
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd
  • Snel en makkelijk ruilen of retourneren

   

Back to top