Zilveren ringen

Zilveren ringen

166-189van281producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

166-189van281producten

per pagina

Ontdek de grote collectie zilveren ringen van Zinzi. Een zilveren ring is de perfecte toevoegen aan jouw ringparty, voor een tijdloze en elegante uitstraling. Dat damesringen in zilver zo populair is begrijpen wij maar al te goed. Ook wij zijn liefhebber van zilveren ringen. Bij Zinzi bieden we een uitgebreid aanbod van prachtige voordelige 925 sterling zilveren ringen aan in allerlei soorten, maten en stijlen. Van brede zilveren ringen tot aan smalle aanschuifringen en van grote zilveren ringen tot subtiele pinkringen. Voor iedere stijl is er wel een bijpassende zilveren ring. Ontdek onze collectie en vind jouw nieuwe zilveren ring bij Zinzi!

Zilveren ringen vervaardigd van 925 sterling zilver

De zilveren ringen in onze collectie zijn vervaardigd van hoogwaardig 925 sterling zilver. Dit tijdloze edelmetaal biedt veel voordelen, waaronder hoge kwaliteit en langdurig draagplezier. Sterling zilver is stevig en bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor het lang meegaat. Om je zilveren ring in optimale staat te houden, raden we aan om deze af te doen voor het douchen, zwemmen of sporten, omdat water en zweet de kleur van de ring kunnen beïnvloeden. Met de juiste zorg en onderhoud kun je jouw zilveren ring jarenlang met veel plezier dragen. Lees ook onze tips voor het schoonmaken van een zilveren ring. De helderheid en glans van het zilver maken onze ringen tot elegante en stijlvolle accessoires die bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden. Bovendien is sterling zilver nikkelvrij, wat betekent dat het zelden allergische reacties veroorzaakt. Dit maakt onze ringen ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Je kunt met een gerust hart onze ringen dragen, wetende dat ze comfortabel en van hoge kwaliteit zijn. Naast zilveren ringen, vind je in onze collectie ook gouden ringen van 14 karaat en gold plated ringen. Shop jouw ring in jouw favoriete edelmetaal bij Zinzi!

Een groot aanbod zilveren dames ringen

Bij Zinzi heb je een uitgebreide keuze uit zilveren dames ringen. Onze collectie omvat trendy statement ringen en klassieke zilveren ringen met steen, maar ook minimalistische zilveren ringen zonder steen. Of misschien wil je wel beide stijlen combineren. Voor een stoerdere look zijn onze schakelringen en cross-over ringen de juiste keuze. Deze brede ringen geven een robuuste uitstraling die net wat gedurfder is dan klassieke ontwerpen. In onze nieuwe collectie vind je ook geweldige nieuwe zilveren ringen met organische vormen en opvallende statement pieces. Perfect om jouw ringparty een upgrade te geven. Als je op zoek bent naar een gekleurde ring van zilver, vind je bij Zinzi ook een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor een zilveren ring met groene steen of een zilveren ring met blauwe steen. Deze ringen bieden een unieke twist op je bestaande collectie. Of kies voor een rainbow ring met alle kleuren van de regenboog. Daarnaast hebben we ook zwarte ringen, die gemakkelijk te combineren zijn met andere kleuren en stijlen. Bij Zinzi houden we van mixen en matchen. Combineer gerust jouw zilveren ring met een bicolor ring om een trendy ringparty te creëren. Onze zilveren aanschuifringen zijn perfect om te stapelen, waardoor je een persoonlijke en unieke look kunt samenstellen. Met zoveel keuze begrijpen we dat het lastig kan zijn om te kiezen. Bekijk daarom onze top 10 ringen of ontdek onze speciale collecties, zoals de Mart Visser collectie. Ontdek onze collectie en vind jouw nieuwe zilveren ring bij Zinzi.

Zilveren ring, het perfecte dames cadeau

Een zilveren ring is het perfecte cadeau-idee voor haar. Niets is zo persoonlijk als het schenken van een prachtige zilveren ring die zij altijd met zich meedraagt. Kies bijvoorbeeld voor een schitterende zilveren ring met zirkonia voor een vleugje elegantie, vier de liefde met een hartjes ring, of omarm tijdloze elegantie met een zilveren infinity ring. Voor iets bijzonderders, zoals een zilveren verlovingsring, ben je bij ons ook aan het juiste adres. We bieden een prachtige collectie zilveren verlovingsringen aan. Maak het cadeau compleet door de zilveren ring te graveren met een persoonlijke boodschap. Combineer de ring met een bijpassende zilveren armband of zilveren ketting, of kies voor stijlvolle zilveren oorbellen die perfect passen bij de zilveren ring. Bij Zinzi heb je een ruime keuze uit prachtige zilveren sieraden. Ontdek het perfecte zilveren ringcadeau in onze collectie!

Zilveren ring kopen bij Zinzi

Je oog laten vallen op een zilveren ring van Zinzi? Wacht niet langer en bestel vandaag jouw favoriete dames ring van echt zilver in onze webshop. Bestellen bij Zinzi is eenvoudig, veilig en snel. Je hebt de keuze uit diverse betaalmethodes en daarnaast verzenden wij jouw bestelling gratis. Wij zorgen dat jouw nieuwe zilveren ring(en) zo snel mogelijk worden bezorgd. Daarnaast kun je bij Zinzi altijd binnen 60 dagen jouw bestelling retourneren of ruilen. Bij Zinzi koop je de mooiste zilveren ring met de beste service. Jouw zilveren ring wordt geleverd in een chique Zinzi cadeauverpakking. Leuk om te geven, maar ook heel leuk om te ontvangen. Twijfel tijdens het shoppen over je ringmaat? Gebruik dan ons ringen maattabel of ga langs bij één van onze Zinzi dealers.

Zilveren ring online bestellen

  • Ruim aanbod moderne zilveren ringen dames
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd
  • Snel en makkelijk ruilen of retourneren

   

Back to top