Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Ring zonder steen

11Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11Producten

per pagina

Een ring zonder steen bezet, betekent veel meer dan wat de naam zegt. Het is eigenlijk een ring met alles, behalve een steen. Of dat kan het zijn, in ieder geval. Ringen zonder steen bezet, zijn heel clean en strak. Alleen het zilver komt naar voren, zonder de afleiding van stenen. Echte pronkjuwelen en dat laten we seizoen na seizoen zien in de Zinzi collectie ringen, waarbij we hopelijk ook deze collectie jouw weer kunnen verrassen en verbazen op de meest positieve manier. Neem dus gauw een kijkje en bekijk de prachtige ring zonder steen bezet collectie.

Zilveren en gouden ringen zonder steen

Een ring zonder steen bezet, vind je bij Zinzi in allerlei soorten en maten, maar natuurlijk ook kleuren. Van een aanschuifring tot een monogram hart pinkring van de Mart Visser collectie. Maar je hebt ook nog eens de keuze uit verschillende materialen. Kies je voor een en van gouden ring zonder steen of zilveren ring zonder steen? En dan heb je ook nog eens de keuze uit rosé gold plated ringen zonder steen en gold plated ringen zonder steen. We hebben het allemaal. Omdat de stijlvolle vrouw dat wil hebben en dat verdient. En precies om die redenen zijn we ooit begonnen met Zinzi. Om de stijlvolle vrouw alle sieraden te kunnen bieden die zij wil. En een ring zonder steen bezet wil je toch in jouw collectie? We denken van wel, dus hebben we een prachtig assortiment voor je klaarstaan. Het enige wat jij hoeft te doen is te kiezen en zo’n prachtige unieke ring zonder steen te bestellen. Bekijk ook eens onze minimalistische ringen , hier vind je ook ringen zonder steen die subtiel jouw look compleet maken.

Ring zonder steen online bij Zinzi

De ring zonder steen bezet van Zinzi bestel je zonder zorgen. Je betaalt altijd op de manier die voor jou het makkelijkst en fijnst is, want we werken met meerdere, uiteraard gecertificeerde, instanties samen. Zoals bijvoorbeeld iDEAL of achteraf betalen, maar je kunt ook met je creditcard bij ons betalen. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan. En bestel je op werkdagen (ma-do) voor 16:00 uur, dan is jouw bestelling de volgende avond in huis.

Ring zonder steen bezet van Zinzi

  • Ringen zonder steen in zilver en goud voor dames
  • De mooiste ringen, speciaal voor jou
  • We hebben ook meer dan 400 Zinzi dealers, kom eens langs
  • Gratis verzending
Back to top