Gold plated ringen

22-45van76producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

22-45van76producten

per pagina

Gold plated ringen zijn trendy, super stijlvol, betaalbaar en ook nog eens makkelijk te combineren met andere gold plated sieraden. Meer dan genoeg redenen toch om een gold plated ring aan te schaffen? Wij zijn in ieder geval fan van de goudkleurige ring. Bij Zinzi shop je dan ook de mooiste gold plated ringen voor dames in allerlei soorten en maten. Van een gold plated schakelring tot aan een gold plated ring met steen. Om verliefd op te worden! Ontdek jouw favoriete goudkleurige ring in onze webshop.

Wat is een gold plated ring?

Misschien vraag je je af wat is een gold plated ring? En wat is het verschil tussen een gold plated ring en een gouden ring? Een gold plated ring van Zinzi is in de basis gemaakt van 925 sterling zilver en heeft daaroverheen een 14 karaat goud laagje. Hierdoor wordt deze ring ook wel een goud vergulde ring of goudkleurige ring genoemd. Omdat de basis van zilver is, is de gold plated ring een stuk betaalbaarder dan een geheel 14 karaat gouden ring. Wel op zoek naar een echt gouden ring? Dan zijn onze 14 karaat gouden ringen precies wat je zoekt.

Gold plated ringen voor een trendy ringparty

Ben jij ook zo weg van de kleur goud als het aankomt op jouw sieraden? Dan kan een goudkleurige ring natuurlijk niet ontbreken in jouw sieraden collectie. Bij Zinzi shop je de meest fantastische gold plated ringen. Of je nu op zoek bent naar een goudkleurige aanschuifring om jouw ringparty compleet te maken of juist een gold plated ring met een steentje, je shopt het bij Zinzi. De gold plated ring vind je bij Zinzi ook in allerlei vormen en maten. Van statement ringen tot aan minimalistische goudkleurige ringen. Net wat jij mooi vindt. Of misschien combineer je juist een opvallende gold plated ring met bijvoorbeeld een gold plated ring zonder steen. Ook voor de liefhebber van een gekleurd steentje, vind je in onze collectie schitterende goudkleurige ringen met groene steen, maar ook met zwarte steen. Of kies voor een trendy rainbow ring van gold plated zilver. Net wat jij mooi vindt. Natuurlijk kun je ook verschillende materialen met elkaar mixen. Helemaal trendy zijn onze bicolor ringen, waarbij zilver en goud met elkaar is gecombineerd. Maar ook je goudkleurige ring mag gedragen worden met een zilveren ring. Mix en match erop los en creëer jouw favoriete ringparty met Zinzi ringen. En wil je helemaal uitpakken? Dan combineer je jouw goudkleurige ring natuurlijk met andere gold plated sieraden. Verwen jezelf met een mooi setje en kies voor bijpassende gold plated oorbellen of een goudkleurig armband óf een gold plated ketting. Zie je? Meer dan genoeg keuze uit de mooiste gold plated ringen!

Goudkleurige ring dames online bij Zinzi

Helemaal in love met onze gold plated ringen? Dat begrijpen wij maar al te goed, wij kunnen er zelf ook geen genoeg van krijgen. Bestel vandaag nog jouw favoriete goudkleurige ring eenvoudig via onze webshop. Het bestelproces is makkelijk en je hebt de keuze uit verschillende betaalmethodes, waaronder achteraf betalen. Bestelling geplaatst? Waarschijnlijk kun je niet wachten om jouw nieuwe ring te dragen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom leveren wij jouw bestelling zo snel mogelijk af met PostNL. Is jouw gold plated ring toch niet naar wens? Retourneren of ruilen is mogelijk binnen 60 dagen. Wil je zeker zijn van je ringmaat? Gebruik dan onze ringmaat tool. Wacht niet langer en shop jouw favoriete goudkleurige ring online bij Zinzi!

Bestel gold plated ringen online

  • De mooiste gold plated ringen voor dames
  • Goudkleurige ringen om jouw ringparty compleet te maken
  • Gratis verzending
  • Veilig en snel betalen met IDEAL of betaal achteraf

    

Back to top