Statement kettingen

25-36van36producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

Pagina

25-36van36producten

per pagina

Op zoek naar een statement ketting? Dan ben je bij Zinzi aan het juiste adres. In onze uitgebreide collectie vind je statement kettingen in allerlei soorten en maten. Een statement ketting is er om gezien te worden, de eyecatcher van jouw outfit. Bij Zinzi hebben we speciaal voor jou de mooiste statement kettingen en statement sieraden. Wacht niet langer en ontdek de collectie statement kettingen.

Statement ketting in zilver of goud verguld

Als jij houdt van opvallende sieraden, dan kan een statement ketting niet ontbreken. Of misschien zoek jij een statement ketting voor een speciale gelegenheid? Ook dan vind je in onze collectie de perfecte statement ketting. Bij Zinzi vind je statement kettingen gemaakt van echt zilver en goud verguld. Een prachtig sieraad waar je ontzettend lang plezier van zult hebben. De statement ketting is er naast de keuze uit materiaal, ook in allerlei soorten. Van opvallende schakelkettingen tot aan schitterende kettingen met steen. Of voeg wat kleur toe aan je outfit en ga voor een gekleurde ketting, zoals een blauwe ketting of zwarte ketting. Net wat bij jou past. Een statement ketting is al heel mooi op zichzelf, maar kun je ook stijlvol dragen met andere sieraden. Combineer een statement ketting bijvoorbeeld met andere kettingen. Kies dan voor smalle kettingen, zodat het geheel niet te druk wordt. Combineer jouw zilveren statement ketting bijvoorbeeld met een zilveren ketting en jouw goud vergulde statement ketting met een gold plated ketting. De keuze is helemaal aan jou. Kies jij voor een zilveren statement ketting of goudkleurige statement ketting?

Fashionable met een statement ketting

Een statement ketting van Zinzi is niet alleen een schitterend detail aan jouw outfit, het maakt het ook nog eens makkelijk om er fashionable uit te zien. Want met één opvallende ketting tover je binnen no-time een casual look om naar een chique look. Ideaal toch? De statement ketting kan gedragen worden naar een feestje, maar daar hoeft het niet bij te blijven. Want de statement ketting, kan ook perfect voor naar werk als finishing touch van jouw outfit. Combineer ook eens jouw statement ketting ook eens met een bijpassende statement ring of statement oorbellen. Weet jij al hoe je jouw statement ketting gaat dragen?

Jouw favoriete statement ketting shop je bij Zinzi

De leukste statement kettingen van de beste kwaliteit vind je natuurlijk bij Zinzi. Maar daar blijft het niet bij, want wij bieden jou ook de beste service. Naast gratis verzending, heb jij 60 dagen bedenktijd om jouw bestelling en kun jij eenvoudig ruilen en retourneren. Ook leuk, jou statement sieraden worden geleverd in een chique geschenkverpakking. Als cadeautje voor jezelf of voor iemand anders. Veel plezier van jouw statement ketting!

Statement ketting online bestellen bij Zinzi

  • Opvallende statement kettingen in zilver en goud
  • Gratis verzending
  • 60 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig ruilen of retourneren

Op zoek naar stijlvolle statement sieraden? Bij Zinzi vind je de perfecte statement sieraden om jouw outfit compleet te maken. Of je nu een mooi statement sieraad zoekt om jouw party look compleet te maken of gewoon om iedere dag te dragen, bij Zinzi heb je de ruime keuze uit allerlei soorten statement sieraden. Ontdek de collectie en laat je inspireren door de opvallende vormen, kleuren en materialen.

Statement sieraden voor elke stijl

Statement sieraden zijn er in allerlei soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de populaire statement oorbellen, welke iedere outfit een waanzinnige uitstraling geven. Of wat dacht je van een statement ketting? De perfecte finishing touch voor iedere outfit. Of kies voor een statement ring, die past bij jouw ringen en jouw ringparty helemaal compleet maakt. De keuze is helemaal aan jou. Statement sieraden kunnen gedragen worden als eyecatcher, maar je kunt ze natuurlijk ook combineren met andere sieraden. Kies bijvoorbeeld het tegenovergestelde, namelijk minimalistische sieraden, zodat je een stijlvolle balans houdt in jouw sieraden look. Kies dan voor een subtiel paar oorbellen die je naast je statement oorbellen draagt of een bijpassende ketting of armband. Naast de soorten statement sieraden, heb je in onze collectie ook de keuze uit duurzame materialen van hoge kwaliteit. Zo shop je jouw statement sieraad van echt zilver, gold plated zilver of 14 karaat goud. Maak een stijlvolle gouden look en kies voor gouden oorbellen in combinatie met een gouden ring. Of maak een statement look met zilver en kies voor een zilveren ketting in combinatie met een zilveren armband. Net waar jij de voorkeur voor hebt. Om nog sneller het perfecte statement sieraad te vinden, kun je gebruik maken van de filter. Zo vind je nog sneller de perfecte statement oorbellen, ketting of ring.

Statement sieraden kopen bij Zinzi

Statement sieraden en al jouw andere favoriete sieraden, shop je eenvoudig en snel in onze Zinzi webshop. Wij zorgen voor gratis verzending én een snelle verzending van jouw bestelling. Zo kun jij nog perfect voor dat ene speciale moment jouw statement look compleet maken. Is het sieraad bij ontvangst niet naar wens, dan kun je het eenvoudig ruilen of retourneren binnen 60 dagen. Wacht niet langer en shop jouw favoriete statement sieraad van Zinzi!

Statement sieraden online bestellen

  • Grote collectie statement sieraden
  • Gratis verzending van jouw bestelling
  • 60 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig ruilen of retourneren
Back to top