• De officiële ZINZI webstore
  • Altijd gratis verzending
  • Thuiswinkel waarborg
  • ZINZI is beoordeeld met een 9+

Verkooppunten

Verkooppunt vinden

Vind Zinzi dealer bij u in de buurt

Stores per assortiment/services:
Stores per opening hours:

Zinzi verkooppunten

Zinzi verkooppunten vind je in heel Nederland. Met meer dan 400 Zinzi dealer vind je altijd wel een Zinzi verkooppunt bij jou in de buurt. Dat is natuurlijk heel handig als je even in het echt naar onze collecties wil kijken. Een ring passen, een ketting omdoen of voelen hoe dat horloge om je pols zit. Bij alle Zinzi verkooppunten word je met open armen ontvangen en kunnen de medewerkers je helpen met al je wensen en vragen. Kom je gezellig eens langs bij een van de Zinzi verkooppunten?

ZINZI Verkooppunten Utrecht
ZINZI Verkooppunten Nijmegen
ZINZI Verkooppunten Maastricht
ZINZI Verkooppunten Groningen
ZINZI Verkooppunten Enschede
ZINZI Verkooppunten Eindhoven
ZINZI Verkooppunten Breda
ZINZI Verkooppunten Den Haag
ZINZI Verkooppunten Rotterdam
ZINZI Verkooppunten Amsterdam

Zinzi servicepunten

Bij onze Zinzi servicepunten kun je niet alleen terecht om al jouw nieuwe Zinzi sieraden te bekijken en aan te schaffen. Het is ook een handige locatie om jouw bestellingen te laten bezorgen. Zodat je zeker weet dat je niet langer dan nodig hoeft te wachten op jouw net online bestelde ketting. Om maar een voorbeeld te noemen. Je wil het risico natuurlijk niet lopen dat de postbode net voor jouw deur staat als je aan het werk bent. Laat die Zinzi bestelling dan afleveren bij een van de Zinzi servicepunten bij jou in de buurt. En je komt langs wanneer het jou uitkomt. En met meer dan 400 Zinzi servicepunten hoef je nooit lang te lopen of te fietsen.

Zinzi dealers

De Zinzi dealers zijn allemaal optimaal aangesloten bij onze online shop. Zodat jij dus jouw online bestelde Zinzi sieraden in de winkel kunt laten bezorgen.

Zinzi dealers in een online wereld

  • Meer dan 400 Zinzi dealers in Nederland
  • Online en offline komen perfect samen bij de Zinzi dealers
  • De mooiste sieraden bij de Zinzi dealers