Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Ring met steen

7Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7Producten

per pagina

Een ring met steen bezet is misschien wel het elegantste sieraad van allemaal. Vaak wordt bij een ring bezet met een schitterende steen aan een trouwring of verlovingsring gedacht, maar jij hoeft helemaal niet te wachten op de ware om prachtige ringen te dragen hoor. Natuurlijk wist je dat al met andere soorten ringen, maar ook ringen bezet met steen passen perfect om de vinger van iedere vrouw. Wat dacht je van een zirkonia ring of een chique diamanten ring? Vrijgezel of getrouwd, er is altijd ruimte voor een nieuwe, prachtige ring met een mooie steen bezet in jouw collectie en om jouw vinger. En laten we bij Zinzi nou net een prachtig assortiment hebben. Speciaal voor jou. Want jij verdient een ring met steen bezet. Of je nu een ring met grote steen zoekt of een ring met kleine steentjes, je vindt het bij Zinzi!

Gouden en zilveren ring met steen

Een ring met steen bezet is niet alleen een ring met een steen in een bepaalde kleur. Een ring bezet met een glinsterende steen is zoveel meer. En dat zie je ook in alle mogelijkheden, combinaties en kleuropties. Een gouden ring met steen bijvoorbeeld. En wat te denken van een zilveren ring met steen, zoals met ingelegde witte zirconia’s, de steen die de fonkeling en hardheid van een diamant benadert. We hebben bij Zinzi vele kleuren, zo ook het populaire rosé verguld. En zilver in geel verguld. De keuze is reuze. Kies jij jouw favoriete ring met steen in goud of zilver?

Ring met groene, zwarte, paarse of blauwe steen

Of je nu voor een gouden of zilveren ring met steen kiest, dan heb je óók nog de keuze uit een ring met gekleurde steen. Trendy op dit moment is de ring met groene steen. Zowel de gouden ring met groene steen als zilveren ring met groene steen zien we dit seizoen als favoriet. Maar ook heel tijdloos is de ring met zwarte steen. Ook hierbij geldt dat zowel de gouden ring met zwarte steen als zilveren ring met zwarte steen erg geliefd is. Of kies voor vrouwelijkheid en ga voor een opvallende kleur, zoals voor de ring met paarse steen of ring met roze steen.

Ring met steen kopen bij Zinzi

Jouw favo ring bezet met steen bij Zinzi? Goed idee! Niet alleen kun je betalen op de manier die voor jou het fijnst is, je krijgt ook altijd 60 dagen ruil- en retourgarantie. Want het kan wel eens gebeuren dat je toch niet helemaal tevreden bent, van gedachte bent veranderd of een ring met een fonkelende steen cadeau hebt gegeven en je koos net de verkeerde kleursteen. Jouw vriendin die de ring kreeg wil liever een andere kleur. Geen enkel probleem. Binnen 60 dagen kun je alles, altijd, zonder problemen ruilen of retourneren. Dus als je twijfelt over die ene ring met steen. Gewoon bestellen.

Ring met steen online bestellen bij Zinzi

  • Ring met steen in allerlei kleuren en materialen
  • Gratis verzending
  • Betalen met bijvoorbeeld iDEAL of creditcard. Gemakkelijk, vertrouwd en veilig
  • Met meer dan 400 Zinzi dealers, zijn we nooit ver weg
Back to top