Ring met steen

94-117van246producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

    •  Gratis verzending

    •  Gratis geschenkverpakking

    •  De officiële ZINZI online store

94-117van246producten

per pagina

Een ring met steen is misschien wel het elegantste sieraad van allemaal. Met haar tijdloze schoonheid en betoverende design zal een ring met steen van Zinzi ongetwijfeld alle ogen naar je toe trekken. De ring met steen is een echte klassieker. In onze collectie vind je deze ring dan ook in allerlei stijlen. Van ringen met opvallende stenen tot aan subtiele ringen met kleinere steentjes. Ook heb je de keuze uit steensoorten, van zirkonia ringen tot diamanten ringen. Net wat bij jou past of welke jouw ring jouw ringparty compleet maakt. Ontdek onze ringen collectie en bekijk onze schitterende ringen met steen.

Gouden, gold platd of zilveren ring met steen

Ringen met steen vind je bij Zinzi in diverse edelmetalen. Of je nu graag zilver draagt of juist goud, je vindt de perfecte bijpassende ring met steen in onze collectie. Onze ringen met steen zijn met zorg vervaardigd en met oog voor detail. Hierbij is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals sterling zilver en 14 karaat goud. Elk aspect van deze prachtige ringen zijn met precisie gemaakt om een blijvende indruk achter te laten. Van de schitterende steen die het middelpunt vormt tot de fijne afwerking van het edelmetaal, alles straalt vakmanschap uit. Als je op zoek bent naar een ring met steen die tijdloos te dragen is, dan ben je bij Zinzi aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een gouden ring met steen, als je op zoek bent naar een waardevolle gouden ring die je oneindig kunt dragen. In onze collectie vind je stijlvolle gouden aanschuifringen met een subtiele steen of neem eens een kijkje bij onze schitterende gouden ringen met zirkonia of gouden diamanten ring. Als jij juist een liefhebber bent van zilver, dan is een zilveren ring met steen de perfecte match. Ook de zilveren ring is verkrijgbaar in allerlei stijlen. Kies bijvoorbeeld een fonkelende zilveren ring met zirkonia. Of een zilveren aanschuifring, waarmee je een stijlvolle ringparty kunt maken. De zilveren ring met steen is dan weer stijlvol te combineren met andere zilveren ringen. Ook vind je in onze collectie rosé gouden ringen met steen en de gold plated ring met steen. Deze ringen zijn gold plated en in de basis vervaardigd van zilver. Net zo schitterend en net zo speciaal. Combineer de gold plated ring met steen stijlvol met andere gold plated ringen of rosé gouden ringen voor een trendy uitstraling. Met een ring met steen zijn de opties eindeloos. Ontdek de collectie en vind jouw persoonlijke favoriet.

Ring met steentjes, klein of groot

Waar de één houdt van een subtiele ring met steentjes, zoekt de ander een opvallende ring met grote steen. In onze Zinzi collectie vind je het gelukkig allebei. Om te beginnen met de ring met subtiele steentjes, welke verkrijgbaar is in allerlei soorten en maten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen onze aanschuifringen, deze smalle ringen bezet met subtiele steentjes, zijn perfect voor de liefhebber van een minimalistische ring. Daarnaast zijn deze ringen ook stijlvol met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een smalle ring met steentjes gecombineerd met een ring zonder steen voor een elegant geheel. Maar ook als je voorkeur uitgaat naar een statement ring met een grote steen, vind je de perfecte ring bij Zinzi. Van kleurrijke exemplaren tot ringen met een grote zirkonia steen. Net wat jij mooi vindt. Houd jij wel van afwisselen? Bekijk dan eens onze ring met verwisselbare steen. Met deze wisselring kun je iedere dag een andere kleursteen dragen. Bij Zinzi vind je hoe dan ook de mooiste ringen met steen! Maak je look compleet en draag je ring met steentjes in combinatie met een armband met steen of ketting met steen voor een stijlvol geheel.

Ring met groene, zwarte, paarse of blauwe steen

Of je nu voor een gouden of zilveren ring met steen kiest, er is nog een extra keuzelaag waar je uit kunt kiezen, namelijk ringen met gekleurde steen. Trendy op dit moment is de ring met groene steen. Zowel de gouden ring met groene steen als zilveren ring met groene steen is dit seizoen grote favoriet. Maar ook de blauwe ring met steen mag gezien worden of ga voor een zomerse ring met turquoise steen. Voor degenen die de voorkeur geven aan tijdloze elegantie, is er altijd nog de stijlvolle keuze van een ring met een zwarte steen. Deze laat zich moeiteloos combineren met andere kleuren en ringen. Of dompel jezelf onder in pure vrouwelijkheid en kies voor een gedurfde kleur, zoals de betoverende paarse ring of de zachte charme van een roze ring. De keuze is volledig aan jou - durf te experimenteren en creëer je eigen stijlvolle ringparty met kleur!

Ring met steen kopen bij Zinzi

Jouw favo ring bezet met steen kopen bij Zinzi? Wij zorgen voor de beste service, zoals gratis verzending en een supersnelle bezorging. Daarbij kun je betalen op de manier die voor jou het fijnst is en je krijgt ook altijd 60 dagen ruil- en retourgarantie. Want het kan wel eens gebeuren dat je toch niet helemaal tevreden bent, van gedachte bent veranderd of een ring met een fonkelende steen cadeau hebt gegeven en je koos net de verkeerde kleursteen. Geen enkel probleem. Binnen 60 dagen kun je alles, altijd, zonder problemen ruilen of retourneren. Dus als je twijfelt over die ene ring met steen, geen zorgen. Wil je zeker zijn dat jouw nieuwe ring perfect past? Maak dan gebruik van onze ringen maattabel. Shop vandaag jouw favoriete ring met steen online bij Zinzi!

Dames ring met steen online bestellen bij Zinzi

  • Ringen met steen in allerlei soorten
  • Gratis verzending
  • Eenvoudig betalen met IDEAL of Betaal Achteraf
  • Met meer dan 400 Zinzi dealers, zijn we nooit ver weg
Back to top