Vandaag is het ELLE smart shopping day - 20% korting op de gehele collectie
Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Tip - Mix & match oorbedels

Met of zonder zirconia’s, in het zilver of rosé(goud) en met een ruime keuze aan gekleurde stenen. Oorringen en oorbedels zijn populair, so we’ve noticed. En daarom is er een prachtige collectie! Nog niet ontdekt? Ontdek de mooiste oorringen voor oorbedels.

Benieuwd naar meer of wil je wat inspiratie opdoen? Lees dan verder!

 

Hoe werkt het?

Sommige dingen in het leven zijn gewoon makkelijker als ze met wat uitleg komen. En zo ook het oorringen en oorbedels ‘systeem’. Bekijk hieronder de uitleg.

Een kind kan de was doen, toch? Hier waren alvast wat combinaties te zien, maar als je nog even blijft kunnen we je laten zien welke combinaties wij nog meer erg geslaagd vinden!

Toch wel gelijk shoppen? Ontdek alle oorringen en oorbedels.

 

How to wear...

Subtiele schoonheid of een meer opvallend item, it’s your choice! Misschien hoeft het van jou niet allemaal zo groot en opvallend, maar is een subtiel steentje toch wel leuk. Of je wilt juist voor iets groter gaan, maar dan hoef je ook weer niemand te verblinden met de hoeveelheid bling. Aan elke vrouw en iedere combinatie is gedacht en het leuke hieraan: jij kunt ze zelf samenstellen naar jouw smaak!

 

Hebben we je enthousiast genoeg gemaakt? Ontdek onze hele collectie oorringen en oorbedels.

 

Delen:

Back to top