Raindrops falling on my head... behalve dit weekend waarin we nog een knipoog van de zomer krijgen. Maar daarna lijkt de herfst daarna toch echt te blijven en bereiden we ons alvast voor op de nodige regenval en koudere temperaturen. Behalve een waterbestendige en een paraplu die tegen alle windkrachten bestand is zijn er 5x Zinzi musthaves die jij zeker nodig gaat hebben om weer en wind (outfits) te verslaan! Lees snel verder om de musthaves te ontdekken...

Liever al gelijk shoppen? Ontdek hier de herfst sieraden collectie!

  • 1. Met een Zinzi horloge loop je er niet alleen stijvol bij, je voorkomt ook dat je te laat op je afspraken bent. Hoe verder we het jaar in gaan, hoe donkerder het zal worden. Laat je door het donker niet in de maling nemen.

  • 2. We hebben het over het meest regenachtige seizoen van het jaar... dan kun je er maar beter passend bijlopen, toch? Zinzi heeft een mooie selectie met druppelvormige sieraden. Zo zie jij er zelfs na een regenbui nog goed uit!

  • 3. Het najaar kan qua weersomstandigheden nog alle kanten op, maar ook bij jou komen waarschijnlijk de truien al tevoorschijn. Als je wilt dat jouw sieraden nog steeds opvallen bij al die grof gebreide truien, kies dan voor mooie schakel sieraden. Statement, stoer én een look waar over nagedacht is zijn gegarandeerd.

  • 4. Telkens als je die paraplu tevoorschijn moet trekken is er één lichaamsdeel dat constant tentoon wordt gesteld: je handen. Het wordt kouder, dus je zult ze beter moeten gaan verzorgen. Een crèmepje doet al goed werk, maar je wilt ook dat ze de show stelen. Ga daarom voor een paar mooie zilveren ringen of combineer met aanschuifringen. Voor alle aanschuifringen geldt overigens 2+1 gratis!

  • 5. Er is één sieraad dat ten alle tijden zichtbaar is. Zelfs als je een dikke jas met dikke sjaal draagt en dat zijn oorknoppen. Ben jij een echte koukleum en betekent dat dus hoe dikker en groter de sjaal, hoe beter? Hou het dan bij kleine oorknopjes, zodat ze ten eerste niet blijven haken en ten tweede niet verdwijnen. Heb je meerdere gaatjes? Combineer dan verschillende oorknoppen met elkaar. Je shopt nu al 2 paar voor 35 euro!

Benieuwd naar de rest van de collectie, die shop je hier. Of shop de herfst selectie.

 • ZINZI zilveren aanschuifring gourmet glad ZIR1175
  ZINZI zilveren aanschuifring gourmet glad ZIR1175
  Bekijk >
   29,95
 • ZINZI zilveren ketting 45cm met hanger 14mm druppel staafje wit ZIC1573
  ZINZI zilveren ketting 45cm met hanger 14mm druppel staafje wit ZIC1573
  Bekijk >
   79,95
 • ZINZI zilveren oorknoppen 10mm druppel wit staafje ZIO1573
  ZINZI zilveren oorknoppen 10mm druppel wit staafje ZIO1573
  Bekijk >
   69,95
 • ZINZI zilveren oorknoppen halve maan glad 5,5mm ZIO1587
  ZINZI zilveren oorknoppen halve maan glad 5,5mm ZIO1587
  Bekijk >
   19,95
 • ZINZI zilveren oorstekers rond ster ZIO1623
  ZINZI zilveren oorstekers rond ster ZIO1623
  Bekijk >
   19,95
 • ZINZI zilveren aanschuifring zeskant glad 3mm ZIR1668
  ZINZI zilveren aanschuifring zeskant glad 3mm ZIR1668
  Bekijk >
   29,95