Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. - Lees Meer - Sluit Bericht

Dit wordt jouw Summer musthave!

Dit wordt jouw Summer musthave!

We zijn al helemaal in de Summer vibes en over twee weken breekt hij ook officieel aan. En daarom leek het ons tijd voor dé Summer musthave: enkelbandjes! Meervoud ja, want je hoeft het niet bij één te laten. Draag ze juist samen, voor een speels effect.

Je shopt de enkelbandjes hier. Kijk verder om te zien hoe je ze kunt combineren... én we hebben nog een leuk nieuwtje! Lees dus snel verder.

Als vrouw vinden we het fijn om outfits en sets bij anderen aan te zien, dan krijg je net even een beter beeld van hoe het bij jou kan staan. Het liefst ook nog verschillende opties, want kiezen is ook niet altijd onze sterkste kant. Daarom hier alvast wat fijne combinaties voor je om te maken! Selecteer jij maar gewoon de leukste en combineer ze met elkaar, je kunt er bijna niet de fout mee in gaan.

NIEUW!

Stop the presses: Zinzi heeft sinds deze week ook trendy telefoonhoesjes! So call me maybe... Bekijk hier snel de andere modellen, want je hebt keuze uit maar liefst 12 (!) modellen. Shop jouw favoriet!

We hadden stiekem twee Summer musthaves voor je, hoe leuk is dat? Heb je nog niet genoeg gezien en ben je benieuwd naar de rest van de nieuwe collectie? Die shop je hier!

Delen:

Back to top