Onze dealers zijn open! Ga langs bij de Zinzi dealer! Zo steunt u uw lokale winkel.

Zinzi maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Lees Meer Akkoord

Klaar voor Koningsdag?

Aanstaande vrijdag kleurt ons land weer oranje, want het is dan weer Koningsdag! En om dit volledig in stijl én kleur te vieren hebben we onze Koningsdag selectie voor je samengesteld, zodat jij alleen nog je favorieten hoeft uit te kiezen.

Je kunt volledig in het oranje gaan, maar als je het iets subtieler wilt aanpakken ga dan voor roségoud vergulde sieraden. Deze ondersteunen de oranje kleur en gaan heel goed in combinatie met bijvoorbeeld een oranje horlogebandje of creoolhanger.

Wil je volledig op de koninklijke tour? Ga dan voor 14 karaat gouden sieraden. Naast rosé is ook goud een goede ondersteunende kleur voor oranje, maar daarnaast straalt écht goud ook nog eens luxe uit. Heb je te maken met een budget? Shop dan de geelgoud vergulden sieraden.

Liever in het rood, wit, blauw? De Nederlandse driekleur aan elk gebouw kan ook gewoon aan jou! We denken graag aan iedereen, dus ook hiervoor een fijne ‘Nederlandse’ collectie met o.a. deze witgouden ring. Je shopt de selectie hier!

Ready for Kingsday? Shop hier alle Koningsdag selectie.

Delen:

Back to top