Schakels, iedereen heeft er zijn of haar associatie bij. Wij vinden ze stoer, vrouwelijk, elegant, luxueus én ze staan bij iedere outfit. Er zijn diverse soorten schakels en ze zijn er ook in diverse kleuren. Lees snel verder om je te laten inspireren en meer te weten te komen over de verschillende soorten schakels.

Shop hier al je schakelsieraden, waaronder de schakelkettingen hierboven.

 • 1. De jasseron schakel is gevormd door ronde elementen. Door hun ronde buis kan deze schakel makkelijker draaien.
 • 2. De gourmet schakel is onder de ‘grovere’ schakels wellicht het meest voorkomend en is zoals je een originele schakel ook kent. Twee elementen zijn in elkaar verweven en hierdoor kunnen deze vormen van grootte variëren.
 • 3. De popcorn schakel ziet er, zoals de naam ook al doet vermoeden, uit als popcorn. Diverse bolletjes die op en over elkaar liggen geven dit effect en creëren een speelse look. Benieuwd waar we het over hebben? Dit is een populair popcorn sieraad!
 • 4. En tot slot is er de fantasie schakel die bij Zinzi het meest populair is. Hij is het meest bekend van de fantasie armbandjes en is in veel gevallen wat kleiner van stuk. Deze schakel is verweven door (meestal) twee elementen die gedraaid van elkaar zitten.Naast de verschillende soorten schakels is het ook mogelijk om meerdere kleuren in één sieraad te combineren, zoals in deze look van Kim. Zilver en geelgoud verguld zijn hier gecombineerd en als het ware samengesmolten. Dit geeft een luxere uitstraling, maar maakt ook dat de look een natuurlijk en zachtere uitstraling krijgt.

Ook is het mogelijk om diverse soorten schakels en kleuren sieraden met elkaar te combineren. Zoals hierboven waar verschillende kleuren in één sieraad zijn verwerkt, maar je kunt ze ook zelf combineren. Zo kun je een zilveren schakel oorsieraad combineren met een multicolour schakel ring. Bekijk hier alle gekleurde schakels en combineer er op los!

Ben jij klaar voor jouw schakel spektakel? Shop hier alle schakels!

 • ZINZI zilveren schakel collier rosé verguld wit 45cm ZIC1208R
  ZINZI zilveren schakel collier rosé verguld wit 45cm ZIC1208R
  Bekijk >
   449,95
 • Mart Visser by ZINZI zilveren ring schakel glad MVR2
  Mart Visser by ZINZI zilveren ring schakel glad MVR2
  Bekijk >
   59,95
 • ZINZI zilveren ring schakel glad ZIR1103
  ZINZI zilveren ring schakel glad ZIR1103
  Bekijk >
   59,95
 • ZINZI Traveller horloge witte wijzerplaat en geelgoudkleurige stalen kast mesh band geelgoudkleurig 39mm dual time ZIW707M
  ZINZI Traveller horloge witte wijzerplaat en geelgoudkleurige stalen kast mesh band geelgoudkleurig 39mm dual time ZIW707M
  Bekijk >
   139,-
 • ZINZI zilveren armband open schakels 7mm breed ZIA1553
  ZINZI zilveren armband open schakels 7mm breed ZIA1553
  Bekijk >

  Normale prijs:  89,95

  Special Price  49,95

 • ZINZI zilveren schakelarmband rechthoek 19cm ZIA1615
  ZINZI zilveren schakelarmband rechthoek 19cm ZIA1615
  Bekijk >
   99,95
 • ZINZI zilveren luxe schakelcollier 7mm 45cm ZIC1640
  ZINZI zilveren luxe schakelcollier 7mm 45cm ZIC1640
  Bekijk >
   279,95
 • ZINZI zilveren schakelarmband geel verguld 6,4mm breed 20cm ZIA1641BG
  ZINZI zilveren schakelarmband geel verguld 6,4mm breed 20cm ZIA1641BG
  Bekijk >
   99,95