Deze roadt(r)ips moet je weten!

Met je haren in de wind langs kliffen en natuurparken, blauwe baaien, oneindige woestijnen en uitgestrekte bloemenvelden. Terwijl je kilometers asfalt en dirt roads achter je laat. Ga jij binnenkort ook roadtrippen of ben je het van plan, lees dan snel verder voor tips en ontdek welke sieraden wij adviseren voor op avontuur!

De mooiste roadtrips

Speciaal voor de trouwe Zinzi fan hebben we de 5 mooiste roadtrips uitgezocht. Hieronder onze twee favorieten. Benieuwd naar de andere drie? Die kun je vinden in het Zinzi Zomer Magazine, die je gratis kunt ophalen bij jouw dichtstbijzijnde Zinzi dealer.

Nu heeft Kaapstad al een uitzicht waar je ‘U’ tegen zegt met de Tafelberg als eyecatcher. En daar begint de Bloemenroute pas. Van Kaapstad tot aan Port Elizabeth rijd je langs de kust door prachtige natuurparken. Als je goed naar de zee tuurt en het is het seizoen kun je zelfs walvissen spotten. Stop even in Knysna om de lekkerste wilde oesters ter wereld te proeven en wil je olifanten spotten dan is Addo Elephant park nabij Port Elizabeth de plek om te stoppen.

Een legendarische route. De Pacific Coast Highway loopt langs de kust van Californië via San Francisco naar San Diego. De route staat bekend om zijn indrukwekkende uitzichten op een glinsterende zee, kleine kustdorpjes, gigantische bossen en heuvels vol wijngaarden. Bereid je voor op scherpe bochten en hier en daar een steile klim voor het voertuig. Niet teveel burgers & hotdogs eten van tevoren, indien last van autoziekte.

Tips voor je trip

Als je zelf nog geen roadtrip op de planning had staan, dan ben je inmiddels misschien wel aan het plannen geslagen... Maar hoe bereid je je hier nu het beste op voor?

Na de locatie, het plannen en organiseren is er nog een belangrijke keuze die je maakt voordat je op reis gaat: backpack of koffer? Dit is geheel afhankelijk van de luxe die je tijdens je reis gaat beleven. Moet je veel trappen op, voordat je op jouw logeerplek bent of staat er ook een keer een tent midden in de woestijn op de planning? Dan kun je jouw rolkoffer wel thuislaten...

Nadat je een keuze hebt gemaakt over je tijdelijke kledingkast moet je je bedenken wat je allemaal mee gaat nemen. Een roadtrip houdt meestal in dat je lange stukken op je bips zult doorbrengen, uitkijkend over een (hopelijk) prachtig stukje natuur. Zorg dus dat je het jezelf zo comfortabel mogelijk maakt. Ook zul je af en toe een keer uit eten gaan, dus minstens één mooi jurkje of kledingstuk voor een speciale gelegenheid willen we je zeker aanraden.

Vraag jezelf vooral af: wat gaan we allemaal doen en in wat voor outfit kan ik dit het beste doen? Onder outfit vallen ook zeker je schoenen. Dus, tenzij jij op 10cm hoge stiletto’s kunt hiken, is een tiental pumps wat overbodig. You get the picture...

Dan is er nog het leukste gedeelte, iets wat al jouw outfits afmaakt of een upgrade geeft. We hebben het natuurlijk over sieraden. Want die hoef je echt niet thuis te laten tijdens je roadtrip hoor! Je bent een vrouw en dol op sieraden, dus die mogen zeker mee en gezien worden. Maar ook hier zijn een aantal tips:

  • 1. Gewicht. Die sieraden, en met name de grovere schakels, nemen nogal wat gewicht op. Als jij dus eerst moet vliegen naar die bestemming, dan wil je niet alleen al 10kg aan sieraden in beslag nemen.
  • 2. Je outfits zullen niet altijd heel flateus zijn, maar daar zijn sieraden voor! Die geven jouw outfit een boost waar die dat nodig heeft. Één schakel of statement piece kan dus echt geen kwaad.
  • 3. Minimalism is key. Je voelt de minimalistische en fijne sieraden amper, maar je laat toch zien dat je verzorgd bent en over je outfit hebt nagedacht. En: ze nemen weinig plek én gewicht in beslag! Wil je voor een wat meer aangeklede look? Draag er dan een paar bij elkaar.
  • 4. Mix & Match! Oorbedels kun je aan je oorringen hangen, maar ook aan een ketting. Zo nemen je sieraden nog minder plek in beslag, want je kunt ze op meerdere manieren dragen.
  • 5. Neem een horloge mee. Je kunt soms uren voorbij laten gaan en het niet eens in de gaten hebben. Heb je een excursie gepland staan, dan wil je hier ook op tijd aankomen. Of heb je zelf een vuurtje gemaakt en wil je timen hoe lang je eitje kookt? Geloof ons, dat horloge heb je nodig! Wist je dat er een Zinzi horloge is dat de tijd van jouw locatie én nog een naar keuze weergeeft? Ideaal voor een trip in het buitenland. Zo weet je precies wanneer je naar het thuisfront kunt bellen om te laten weten hoe geweldig je het wel niet hebt.
  • 6. Je wilt je goed voelen en dat kan al met een paar van je favoriete items. Want laten we eerlijk zijn, je hebt vast een paar items waar je het liefst elke ochtend naar grijpt? Hier voel jij je het mooiste en meest jezelf bij.

Nu weet je vast welke je mee gaat nemen?

Inpakken en wegwezen!

Benieuwd naar de nieuwe collectie? Die shop je hier.

Delen:

Back to top