DIT WORDT JE NIEUWE FAVORIETE HORLOGE

Van alle accessiores is het horloge misschien wel je favoriet. Waarom? Dit is het enige accessiores dat je ook nog kan helpen om op tijd te komen. Met een gloednieuwe collectie aan horloges maak je je outfit compleet en kom je voortaan (als het je dan toch overkomt) fashionably late. Met de nieuwe ZINZI Retro én Roman horloges grijpt ZINZI terug naar de strakke, tijdloze ontwerpen uit het verleden. Geïnspireerd door de ‘seventies’, maar met de bekende ZINZI touch ontworpen. De extra platte kast in ronde vorm, de roze secondewijzer en de speelse ronde datum-aanduiding maken het een zomer must-have. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan deze acht belangrijke weetjes van het horloge:

  • 1. De kast is vervaardigd van geheel ‘stainless steel’. Ook de Mesh banden zijn van staal. Kwaliteit gegarandeerd!
  • 2. Het dunste Japanse uurwerk met datum is gebruikt. Hierdoor is het horloge extra plat: slechts 8mm dun.
  • 3. Het horloge heeft een dag-aanduiding en is in een sierlijk rondje geplaatst.
  • 4. De ‘sunray’ wijzerplaat zorgt voor een speciaal lichte ect bij het dragen.
  • 5. De binnenkant van de leren banden is roze. Bij het omdoen word je al vrolijk. 6. Cute detailtje: de secondewijzer is altijd Zinzi roze gekleurd.
  • 7. Op de wijzerplaat zijn ronde roze ‘dots’ gezet om de seconden te volgen.
  • 8. De beste reden... we doen er ook nog eens een bijpassende armband t.w.v. 29,95 bij.

Do we have to say more? Nu je alle voordelen op een rijtje hebt, is het tijd om een design uit te zoeken... en je hebt er nogal wat om uit te kiezen. Onze nieuwe collectie is zo uitgebreid, dat er voor iedereen zekerteweten wat moois tussen zit. Wat voor moois? We hebben hieronder een aantal voor je uitlicht. Wil je de hele collectie bekijken? Klik dan hier.

Met dit horloge hoef je nooit meer te kiezen tussen zilver en rose. Een fijn klokje om je sieraden mee te combineren.

Naast het goudkleurige horloge met witte wijzerplaat hebben we nu ook de geheel goudkleurige variant. Zeer chique!

De collectie lerenbandjes is ook flink uitgebreid. Denk aan lichtgrijs zoals hierboven, mint, wit en nog veel meer mooie zachte kleurtjes. Leuk detail: aan de binnenkant is de leren band Zinzi roze, zodat je al vrolijk wordt bij het omdoen. Goed om te weten: de bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen door de handige schuifjes aan de binnenkant. Bekijk ook eens de collectie horlogebanden.

Een aantal van de kleuren van de Retro horloges hebben is er ook in het kleinere klokje Roman. In plaats van 38 mm is deze namelijk 34 mm.

Bekijk hieronder voor meer inspiratie het Zinzi horloge video:

Meer zien of wil je de nieuwe collectie horloge shoppen? Bekijk de collectie hier. Benieuwd naar hoe het tijdens de fotoshoot er aan toe ging? Bekijk hier de backstage beelden.

Delen:

Back to top