ZINZI - ZOMER COLLECTIE 2017

Latere zonsondergangen, zwoele avonden. Behalve dat de dagen lengen, worden wij van de redactie ook helemaal blij van het modebeeld. Zo droeg Fatima bij het interview met RTL-presentator Humberto Tan in het W-hotel in Amsterdam een heerlijke maxi-jurk met bloemenprints. Klik hier voor de backstagebeelden van het interview. Ze had er een mooi décolleté in en het maxi aan de jurk stond haar echt goed, misschien wel juist omdat ze klein van stuk is. Bloemen- en vogelprints worden deze zomer dwars door elkaar heen gemengd, hoe bonter hoe beter. Voeg daarbij nog wat felle kleuren en je hebt het statement van de immens populaire Gucci-ontwerper Allessandro Michele te pakken. Mode inspireert Zinzi bij het ontwerpen van zijn collecties. Want niets leuker dan een trendy jurk of top met chokers, zilveren aanschuifringen, een rosé-gouden horloge of kleurrijke creoolhangers. We hebben aardig wat moois uitgebracht. Om een indruk te krijgen, hebben we een aantal van deze nieuwe items hieronder voor je uitgelicht. Ben je nieuwsgierig naar de gehele nieuwe collectie. Bekijk en shop deze dan hier.

Een elegante nieuwe set, die behoorlijk sprankeld. Krijg je spontaan last van eksterogen. ;)

Dit nieuwe systeem voor creoolhangers is een must deze zomer. Direct aan de buis van de creolen te hangen, waardoor een speelse & strakke match ontstaat. Combineer ook de verschillende kleuren van de creolen.

Nieuwe kleuren en nieuwe combinaties. Heb je de nieuwe collectie horloges al gezien? Lees hier meer over de collectie en shop ze hier.

Bloemen- en vogelprints worden deze zomer dwars door elkaar heen gemengd, hoe bonter hoe beter.

Sexy en hip, zo’n choker. De chokers zijn van zwart leer en gemakkelijk af te stellen, dus voor elke hals geschikt. Wees creatief en behang ‘m met leuke charms. Coole outfit gegarandeerd.

Meer zien of wil je de nieuwe collectie shoppen? Bekijk de collectie hier. Benieuwd naar hoe het tijdens de fotoshoot er aan toe ging? Bekijk hier de backstage beelden.

 

Delen:

Back to top